Cod de identificare : AP0888

Acest imobil a fost vandut 73,500€ euro - APARTAMENTE 2 CAM, REZIDENTIAL
55 mp 2 Camere 1 Bathroom  Adaugă la Favorite Imprimare

Apartament 2 camere de vanzare, Ansamblul Rezidential Razboieni

IDEAL PENTRU INVESTITIE!

Cora Proiect Imobiliare va propune spre vanzare apartament nou,  amplasat in  ansamblu rezidential nou Cantemir, situat la intersectia strazilor St. Zweig si Muntele Gaina, apartament nou intr-un bloc nou, constructie finisata in 2018, bloc cu 5 nivele, cu ascensor, cu suprafețe vitrate mari, ideal compartimentat, bine izolat termic și fonic, la etajul  5. Finisajele si materialele sunt de cea mai buna calitate, de asemenea instalatiile electrice si termice, centrala proprie pe gaz Ariston, cu termostate, pentru a asigura un confort ridicat la costuri cat mai reduse, senzor de gaz, videointerfon color,  izolatie exterioara de polistiren, aparat de aer conditionat, contorizare apa calda, apa rece si caldura, ascensor de ultima generatie, sisteme de monitorizare video.

Apartamentul   este dispus  pe o  suprafata construita  70 metri patrati si  o suprafata utila de 52 de metri patrati, fiind compus din: hol de intrare, baie dotata cu cada si obiecte sanitare de calitate, dormitor matrimonial,  living in spatiu deschis impreuna cu bucataria si loc pentru luat masa.

Imobilul este complet mobilat si utilat la un standard bun de calitate!

Ansamblul rezidential  îmbină confortul unor locuinţe contemporane, cu avantajele poziţionării într-o zonă uşor accesibilă, in zona Cantemir, cu acces la mijloacele de transport în comun, la hypermarket-urile din zonă, zone comerciale, şcoala, grădiniţa, etc. Pentru mai multe detalii va rugam sa urmariti fotografiile  apartamentului!

Apartamentul este ideal pentru investitie, in prezent fiind inchiriat pentru suma de 350 euro/luna cu contract de inchiriere in desfasurare!

Pret de vanzare:  73 500 euro.

Agentia nu percepe comision de la cumparator! Comision 0%!

Pentru informatii si programari va rugam sa ma contactati la nr. de telefon: 0745782494 – Junc Ovidiu.

aparament 2 camere de inchiriat Cantemir, apartament cu 2 camere de inchiriat complet mobilat si utilat in Cantemir, imobil de inchiriat 2 camere in Cantemir, apartamente bloc nou de inchiriat 2 camere str. Muntele Gaina, imobil de inchiriat nou 2 camere Cantemir, agentie imobiliara, agent imobiliar, certificat energetic, apartament de inchiriat 2 camere Cantemir, Imobil de inchiriat cu 2 camere Oradea, apartament cu 2 camere de inchiriat Cantemir, imobil 2 camere de inchiriat bloc nou, apartament 2 camere de inchiriat Cantemir, imobil 2 camere de inchiriat Cantemir, apartament cu 2 camere de inchiriat complet mobilat si utilat modern, 

 

Harta Proprietate

Agent Ovidiu Junc

  • Sediu : +40745782494
  • Mobil : +40745782494
  • Fax : +40 259 221.100

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut…
Află mai multe

Contact

Loading...
 

Proprietati Similare