Societatea CORA PROIECT IMOBILIARE a luat fiinţă în anul 2008 având activitatea de bază servicii de proiectare şi arhitectură. Societatea s-a diversificat oferind clienţilor săi servicii complete folosind ca principii de bază, corectitudinea, seriozitatea, profesionalismul şi confidenţialitatea, respectul faţă de clienţi şi asumarea responsabilităţii pentru serviciile oferite.
Noi nu suntem simpli intermediari, suntem furnizori de soluţii imobiliare.
Activitatea noastră urmează mai multe direcţii în domeniul imobiliar, având ca activitate principală proiectare şi arhitectură (servicii topografice, geotehnice, rezistenţă, expertize tehnice, instalţii termice, sanitare şi electrice, design interior şi exterior precum şi întocmirea certificatului energetic).
Cea de-a două ramură a activităţii vizează dezvoltarea profilului imobiliar prin activităţi de intermediere, consultanţă, administrare imobile, iar pe viitor dezvoltarea unor proiecte imobiliare. Administrarea unor imobile şi spaţii comerciale din portofoliul de clienţi a societăţii noastre este o altă subramură de activitate pe care o prestăm, aducându-i notorietate.
Compania este recomandată atât de către persoane fizice, cât şi de persoane juridice.
Alegând serviciile oferite de echipa CORA PROIECT IMOBILIARE, veţi avea parte de o asistenţă profesională în luarea unor decizii bine informate, punându-vă la dispoziţie toate aspectele unor tranzacţii cu o analiză minuţioasă şi oportună a ofertelor de pe piaţă cu posibilitatea de a le compara şi selecta pe cele mai profitabile.