• Apartament 2 camere de vanzare, str. Iuliu Maniu, Oradea AP0659 - 08
 • Apartament 2 camere de vanzare, str. Iuliu Maniu, Oradea AP0659 - 04
 • Apartament de vanzare tip studio, ultracentral Oradea AP0845 - 01
 • Apartament de vanzare tip studio, ultracentral Oradea AP0845 - 02
 • Apartament 2 camere de vanzare, str. Iuliu Maniu, Oradea AP0659 - 03
 • Apartament 2 camere de vanzare, str. Iuliu Maniu, Oradea AP0659 - 05
 • Apartament 2 camere de vanzare, str. Iuliu Maniu, Oradea AP0659 - 10
 • Apartament 2 camere de vanzare, str. Iuliu Maniu, Oradea AP0659 - 12
 • Apartament 2 camere de vanzare, str. Iuliu Maniu, Oradea AP0659 - 13
 • Apartament 2 camere de vanzare, str. Iuliu Maniu, Oradea AP0659 - 02

Cod de identificare : AP0845

Acest imobil a fost vandut 59,500€ euro - APARTAMENTE 1 CAM, REZIDENTIAL
42 mp 1 Bedroom 1 Bathroom  Adaugă la Favorite Imprimare

Apartament tip studio de vanzare, ultracentral Oradea

Va propunem spre vanzare apartamente tip studio,  amplasate int-un ansamblu rezidential nou, situate pe str. Iuliu Maniu, in zona ultracentrala a municipiului Oradea, oferind avantajul accesului facil si rapid in zonele principale de interes ale orasului.

Apartamentele sunt noi, predare „la gri”,  intr-un  bloc exclusivist cu 4 nivele, ce indeplineste cele mai exigente pretentii din partea clientilor: ascensor, centrala termica proprie pe gaz, incalzire in pardoseala cu termostate touchscreen , climatizare WiFi tip multisplit Daikin FTXM ( 2 unitati interioare), rolete aluminiu exterioare automate, videointerfon, sistem alarma antiefractie, supraveghere video 24/7, aparat aer condiționat,  terasa verde circulabila 340 mp, senzori de incendiu/inundatie/ miscare, tamplarie PVC cu 7 camere si sticla tripan (3 foi), etc.

Ideal compartimentate, apartamentele de tip studio sunt disponibile la etajele 1,2,3, fiind dispuse pe suprafete construite de 42 metri patrati si  suprafete utile de 34  metri patrati, fiind compuse din: hol, o camera generoasa in spatiu deschis cu bucataria si baie.

Ansamblul rezidential introduce un nou standard de calitate in ceea ce priveste ansamblurile rezidentiale de apartamente,  este totodata si primul proiect rezidential din Oradea, la care s-a folosit un sistem de piloti forati la o adancime de 9m. Ansamblul rezidential detine o parcare subterana moderna. Locurile de parcare sunt realizate intr-un mod unic si inovativ, aceasta fiind prima parcare cvadrupla etajata, situata chiar in centrul municipiului Oradea! Pentru ca siguranta familiei este pe primul loc, este dotat inclusiv cu un sistem de aparare civila situat in subteran, utilizabil in situatii de urgenta. De asemenea, ansamblul este prevazut cu un sistem modern de siguranta la incendiu. In concluzie, este un proiect ultramodern, realizat conform celor mai noi tendinte in materie de constructii.

Pret de vanzare: 59 500 Euro + TVA.

Comision cumparator 0 % !

Pentru informatii si programari va rugam sa ma contactati la nr. de telefon: 0745782494 – Junc Ovidiu.

Urmari-ti ofertele si pentru apartamentele cu 2 si 3 camere in aceeasi locatie!!

 

apartamente noi, apartament nou oradea, apartament nou de vanzare, apartament de vanzare oradea, apartament centru oradea, apartament centru de vanzare, apartament nou central, apartament bloc nou de vanzare, apartament lux de vanzare, apartament oradea lux, apartament central de vanzare, apartamente noi de vanzare, apartamente 1 camera de vanzare, apartament studio oradea, apartament 1 camera nou, apartament bloc nou 1 camera, apartament 1 camera central, apartament centru oradea 1 camera, apartament tip studio bloc nou de vanzare, apartament lux 1 camera, apartament 1 camera oradea de vanzare, apartament o camera central,

Harta Proprietate

Agent Ovidiu Junc

 • Sediu : +40745782494
 • Mobil : +40745782494
 • Fax : +40 259 221.100

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut…
Află mai multe

Contact

Loading...
 

Proprietati Similare